Skip to main content

Høruphavbrolaug.dk
for medlemmer

Når du er medlem af Høruphav Havn & Brolaug har du adgang til vores interne hjemmeside. Her kan du holde dig opdateret med nyheder og information omkring havnen og brolauget.

En række informationer vil kun være tilgængelige via vores interne hjemmeside og derfor er det vigtigt, at du benytter det.

Hvis du allerede er godkendt medlem af havnen og brolauget er din e-mailadresse allerede registreret i systemet og du skal blot anmode om, at få tilsendt en adgangskode. Udfyld feltet herunder og få tilsendt din kode med det samme. Obs. Det er vigtigt, at du benytter den e-mail adresse du som medlem er registreret med.

Din email adresse
Felt kræves!
Felt kræves!

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke huske hvilken e-mailadresse jeg er registret med!

Hvis du ikke ved eller kan huske hvilken e-mailadresse du er registreret med, skal du kontakte sekretariatet. Du kan sende dem en e-mail på sekretariatet@hoeruphavbrolaug.dk.

Jeg er ikke medlem af Høruphav Havn & Brolaug!

Du kan kun få adgang, hvis du er gyldigt medlem af Høruphav Havn & Brolaug. For at registrere dig som medlem, skal ansøge om medlemskab. Dette kan gøres her.

Jeg modtager ikke en e-mail med adgangskoden!

Hvis du ikke har modtaget en automatisk e-mail med din nye adgangskode, skal du i første omgang tjekke dit spam-filter. Ligger den ikke der, skal du sende en e-mail til admin@høruphavbrolaug.dk. Send gerne e-mailen fra den e-mailadresse, du er registreret med hos os.