Præcisionssejlads 2018.

 

Der blev afholdt præcisionssejlads lørdag d. 25 August ed start Kl. 10.00

Der deltog 18 både i sejladsen, hvor vinden var frisk fra SV. Det blev derfor besluttet at lægge banen op i ”Lillehavet” af hensyn til de mindre både. Alle både gennemførte sejladsen og syntes de havde haft en god tur.

Efterfølgende var der præmieuddeling af de mange flotte gaver som var sponsoreret af Høruphav og Sønderborgs handlende.

Efter at spændingen var udløst, var der den traditionelle frokost, som vi i år havde valgt at gøre lidt ekstra ud af. Der blev serveret en anretning med 7 forskelligheder, lige fra sild til ost. Det kneb for mange at smage det hele. Der deltog 32 personer.

Der skal fra arrangørerne lyde en stor tak til alle vore sponsorer for de flotte præmier.

Håber vi ser endnu flere deltagere til næste år.

På gensyn næste år

Tommy & Jeppe

 

 

 

 

Klik her:   Præcisionssejlads 2018