Information fra Haludvalget.

Denne information er kun relevant for de medlemmer, der har en båd stående i en af hallerne.

Bestyrelsen har besluttet, at udskifte alle neonrør i hallerne til diode lysstofrør, som har et væsentlig lavere strømforbrug og samtidigt lyser kraftigere. Det er besluttet, at skifte lysstofrørene inden bådende køres ud af hallerne, der hvor det er muligt. Det betyder at medlemmer af haludvalgt i løbet af den kommende måned, har behov for at gå op på de enkeltbåde for skifte lysstofrør.
Det er den letteste og billigste måde at få dem skiftet på. I blikladen vil det ikke være muligt, at nå op til lysstofrørene i midten af laden, men kun i siderne. Lysstofrørene i midten bliver først skiftet, når bådene er kørt ud.

Haludvalget vil selvfølgelig tage hensyn til båden og bruge rene sko, når de går på jeres både. Skulle der være medlemmer som ikke kan acceptere, at haludvalget går op på deres båd bedes i henvende jer til Lauge for, at aftale at i selv skifter lysstofrøret.

Med venlig hilsen
Lauge Melchior