Fælles optagning 2017.

Der er blevet løftet 86 både op ved fælles optagningerne som fandt sted 7 og 21 oktober.

Dette foregik igen uden skader og med en rigtig god stemning😊

Det er dejligt at der er så mange positive hjælpere foruden haludvalget.

Ellers ville dette ikke kunne lade sig gøre – mange tak til alle som har deltaget ved dette arrangement.

Med hensyn til fælles optagning og søsætning, vil vi opfordre så mange som muligt til at deltage i dette, da det vil gøre det meget lettere for haludvalget at planlægge pakningen af hallerne, og så vil der heller ikke skulle rokeres så meget rundt med bådene omkring optagninger og søsætningerne – gode ideer til at få så mange som muligt til at deltage modtages gerne.

Bådvogne.

Haludvalget har desværre konstateret, at der stadig er vogne som ikke har et skilt med alle de data på som vi har brug for ved optagning og søsætningerne – det skal placeres forrest på vognen så det er synligt.

Vi vil gerne opfordre jer til at få det på plads – mangler man et skilt, så har Haludvalget flere liggende. (husk at skrive alle data med en vandfast tus)

Mvh.

Haludvalget

Lauge